Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

filmdailyplushd

filmdailyplushd

Ez Uatu The Watcher kapcsolata Loki Istennel!

2024. június 02. - filmdailyplushd

Ez Uatu The Watcher kapcsolata Loki Istennel!

Uatu, a Figyelő figurája kapcsolatban állhat az MCU Multiverse új védőfigurájával, aki az Ő, aki megmarad, helyére került, nevezetesen Isten Lokival. A Marvel Cinematic Universe jelenleg két erős karakterrel rendelkezik, akiknek mindkettőnek ereje van, nevezetesen Loki isten és Uatu, a Figyelő. Az érdekes az, hogy lehetséges kapcsolat Uatu, the Watcher és God Loki között a Marvel Cinematic Universe és a Marvel Multiverse között.

Talán kezdetben Lokit ismeri a gonosztevőnek az MCU történeteinek többségéből. Most azonban jelentős változáson ment keresztül, és az MCU Multiverse őre lett. A Loki karakterívének fejlesztését széles körben elismerik, mint a legjobb ívfejlesztést, amely valaha megjelent az MCU-ban online, mint például Tony Stark vagy Steve Rogers. Szinte minden rajongó és minden párt elismeri ezt.

Ez a pillanat a Loki 2. évadában következett be, ahol a legutóbbi évadban láthattuk, hogy Loki megpróbálta megakadályozni a dominóeffektust, amely az Ő, aki megmarad, halála után alakult ki. Mindenre hajlandó, még a saját életét is kockáztatja, hogy megmentse a TVA-t a pusztulástól. Loki hajlandó megmenteni Victor Timelyt, hogy megjavítsa az instabil Temporal Loomot, bár Sylvie kezdetben nem ért egyet Loki döntésével.

Ennek a szemléletváltásnak a csúcsát a tegnapi 5. epizódban láthatjuk, ahol Loki hajlandó volt különböző idővonalakra menni, és segítséget kérni barátaitól, nevezetesen Mobiustól, Caseytől, X-15-től, Ouroborostól és Sylvie-től. És ami érdekes, az az, hogy Loki most ráébred, hogy minden, ami történik, arról szól, hogy "ki", nevezetesen, hogy ki irányíthat mindent. Loki is úgy döntött, hogy ő lesz az a figura.

A Loki 2. évadának 6. epizódjában Loki úgy dönt, hogy feláldozza magát, hogy megmentse az idővonalat, amely megsemmisül, és ő lesz az új "Aki marad" figura. Elhatározza, hogy az új idővonal őre lesz, és lehetőséget teremt saját történetének megírására és megszervezésére. Ahogy Sylvie mondta, Loki esélyt adott nekik egy jobb életre.

Ez tette később Lokit a God of Stories MCU-változatává, vagy amit a Marvel Studios később God Lokinak nevezett el. Jelenleg Loki a Multiverzum Fában van, ahol őrzi az összes létező idővonal-ágat, és a birtokában lévő erejével kezeli őket. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy a Marvel Studios sokáig bemutatja-e Loki isten történetét, vagy történik-e valami más.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdailyplushd.blog.hu/api/trackback/id/tr818419961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása