Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

filmdailyplushd

filmdailyplushd

Jaipong, Koplo Music fellép Japánban!

2024. június 17. - filmdailyplushd

Jaipong, Koplo Music fellép Japánban!

Tokió: Különféle indonéz kulturális kincsek jelentek meg a The Enchanting Indonesia Evening: Road to The World Expo 2025 rendezvényen szerdán (2024.05.06.) Tokióban. Különféle táncokat adnak elő, mint például a Jaipong Dance, a Balinéz Rindik és a Sasando hangszer. Ezen kívül az indonéz Forysca és Saskia énekes duó a Rungkad Koplo és Ninuninu dal japán verzióját adta elő.

Több mint 200 meghívott vendéget szórakoztattak kulturális előadásokkal Indonéziából. Nem csak táncok és dalok kopló árnyalatokkal, hanem az Isam Silk Weaving, a Ciwaringin Batik, a Javanese Batik, a Calla the Label és a Jember Fashion divatbemutatóin is megtekinthetik a nemzet gyermekei által készített különféle ruhák bemutatóját. A vendégek tipikus indonéz harapnivalókat is fogyaszthatnak, mint például a Kalimantan Bingka, a jávai Nasi Tumpeng, a Sulawesi Jalangkote, a Maluku Lalampa és a pápuai szágó zabkása.

Az Indonéz Köztársaság japán nagykövete, Heri Akhmadi beszédében elmondta, hogy ezzel az eseménnyel pártja hangsúlyozta Indonézia elkötelezettségét a japán jelenlét iránt a 2025-ös oszakai világkiállítás előtt. "Az MSME kiállítás, valamint a ma esti esemény, az Elbűvölő Indonézia Este, remélem, hogy a japán polgárok tudatosabbak lesznek és jobban érdeklődnek az oszakai indonéz pavilon iránt, amely a Természet, kultúra és jövő témát fogja hordozni" - mondta Heri nagykövet. egy Jakartában érkezett nyilatkozat.

FIlianingsih Hendarta, a Bank Indonesia alelnöke elismerését fejezte ki azon japán befektetők iránt, akik részt vettek ezen a tevékenységen. A Bank Indonesia átadta a BI Appreciation Award díjat a japán pénzügyminisztériumnak, a Bank of Japannak, az ASEAN Japan Centernek és a Bank Negara Indonesia Tokyónak is.

https://www.scoop.it/topic/tw-4-the-roundup-4-punishment-full-hd
https://www.scoop.it/topic/tw-2-inside-out-2-full-hd
https://www.scoop.it/topic/tw-4-bad-boys-4-full-hd
https://www.scoop.it/topic/tw-twilight-of-the-warriors-full-hd
https://www.taptap.io/post/7596191
https://www.taptap.io/post/7596241
https://www.taptap.io/post/7596286
https://www.taptap.io/post/7596454
https://www.taptap.io/post/7596524
https://www.taptap.io/post/7596557
https://groups.google.com/g/garfieldmoviesub-taiwan2024/c/Y656raTON8o

 

Az Indonéz Köztársaság tokiói nagykövetsége és a Bank Indonesia együttműködésének eredménye a The Enchanting Indonesia Evening: Road to the World Expo 2025. Ez az esemény két egymással összefüggő esemény csúcspontja, nevezetesen az Indonéz Befektetési Fórum 2024. június 5-én és az indonéz kreatív termékkiállítás, az „Indonesian Creative Work” Harakadóban, Harajukuban, 2024. június 4. és 10. között.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdailyplushd.blog.hu/api/trackback/id/tr2318430125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása