Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

filmdailyplushd

filmdailyplushd

A "Doraemon" film uralja a kínai pénztárakat a gyermeknapon

2024. június 10. - filmdailyplushd

"Gyermekként lenyűgözött minket Doraemon zsebe, amelyben úgy tűnt, hogy minden benne van a világon. Most, felnőttekként egyre jobban értékeljük Nobitával való megingathatatlan bizalmát és barátságát" - mondta a Weibo mikroblog-platform egyik netezője e szeretett karakterek tartós vonzereje.

A japán animációs sorozat legújabb filmje, a "Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony" uralta a kínai anyaország pénztárait a gyermeknapon. Ez a negyedik egymást követő év, amikor a Doraemon-film az ünnep első helyére került.

A film bevétele 58,45 millió jüan (1 jüan = 2237 Rp.), vagyis a teljes mozibevétel 31 százaléka június 1-jén a Maoyan kasszakövető platform szerint. Helyi idő szerint hétfő (3/6) délután összesített bruttó bevétele meghaladta a 90 millió jüant.

A Doraemon, az ikonikus japán manga- és animesorozat, amelyet Ázsiában szeretnek, egy jövőbeli robotmacska történetét meséli el, aki különféle eszközök segítségével segít egy Nobita nevű iskolásnak, hogy szembenézzen a mindennapi kihívásokkal és értékes leckéket tanuljon az életéből.

A franchise 2007-ben debütált a nagy képernyőn Kínában a „Doraemon: Nobita dinoszaurusza” című filmmel. 2015 óta minden évben új Doraemon-film kerül a mozikba Kínában, és évről évre elbűvöli a közönséget.

2021 óta négy egymást követő évben a Doraemon-filmek uralják a gyereknapi kasszákot, korábban 2015-ben és 2018-ban is vezették a ranglistát az ünnep idején. A 2015-ben bemutatott film, a "Stand by Me Doraemon" 529 millió jüant hozott az anyaországban. Kínában, és még mindig a legkelendőbb Doraemon film ezen a piacon.

A Douban értékelési platformon jelenleg 10-ből 6,8 pontot érő „Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony” összbevétele várhatóan 145 millió jüan lesz Maoyan legújabb becslései szerint.

https://tinhte.vn/thread/hd-xem-phim-vay-ham-4-ke-trung-phat-2024-full-vietsub-thuyet-minh.3795291/ 
https://www.scoop.it/topic/anime-xem-phim-haikyuu-tran-chien-bai-phe-lieu-2024-full-hd-vietsub-1080p 
https://tinhte.vn/thread/hd-xem-phim-doraemon-nobita-va-ban-giao-huong-dia-cau-full-vietsub-1080p.3795478/ 
https://topmate.io/mabo_fa/1024787 
https://jokoireng333.medium.com/jointeternal-supplements-review-joint-eternal-supports-healthy-digestion-2582b82054a9 
https://groups.google.com/a/chromium.org/g/chromium-reviews/c/zqSrAEFuzBQ 
https://groups.google.com/a/chromium.org/g/chromium-reviews/c/nfLOL-fghtE 
https://www.scoop.it/topic/haikyuu-2024-full-hd 
https://www.scoop.it/topic/tw-2024-full-hd 
https://fb.watch/sBTR0Y-bJ9/ 
https://fb.watch/sBTTVNPYMl/ 
https://dai.ly/x9015oc 
https://dai.ly/x9017hq 

A közönség reakciói igen vegyesek voltak. Az egyik Douban-felhasználó az új animációs filmet "magas lécet állít a közönség elé", utalva arra, hogy a közönségnek meg kell értenie a japán és nemzetközi zene történetét, valamint ismernie kell a híres kompozíciókat és azok hátterét, hogy teljes mértékben értékelni tudja azt.

Ennek ellenére a Doraemon filmsorozat nagy sikert aratott az anyaországi kínai pénztáraknál a kínai gyermeknap alkalmából, amely trend az iparági megfigyelők szerint az évtizedek óta ápolt hűséges rajongótáborának köszönhető.

A Doraemonhoz hasonlóan Hayao Miyazaki animációs filmjeinek tartós vonzereje is ezt a tendenciát tükrözi. Az április elején bemutatott, Oscar-díjas "A fiú és a gém" film bevétele 790 millió jüan, így a kínai gyártású "Boonie Bears: Time Twist" után a második legtöbb bevételt hozó animációs film Kínában. amely 2 milliárd jüant keresett.

Miyazaki anime remekműve, a "Spirited Away" is óriási sikert aratott ezen a piacon, 2019-ben 488 millió jüant hozott.

https://plaza.rakuten.co.jp/burchang/diary/202406100000/
https://www.liveinternet.ru/users/filmdailyplus/blog#post505726947

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdailyplushd.blog.hu/api/trackback/id/tr1818424789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása