Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

filmdailyplushd

filmdailyplushd

Furiosa: A Mad Max Saga mesterséges intelligenciát használ Anya Taylor-Joy arcán

2024. május 31. - filmdailyplushd

A mesterséges intelligencia filmkészítésben való felhasználásával kapcsolatos számos vita mellett ezúttal kiderült, hogy George Miller Furiosa: A Mad Max Saga című filmjének produkciója nemrégiben mesterséges intelligencia technológiát használt Anya Taylor-Joy és Alyla Browne színészek arcának ötvözésére.

Browne a Furiosa gyerekkori változatát játssza, míg Taylor-Joy a tizenéves Furiosa-t az időugrás után a filmben.

A The Kelly Clarkson Show-ban Taylor-Joy elárulta, hogy George Miller rendező a kezdetektől fogva gondolkodott az AI technológia használatán.

Kifejtette, hogy fő célja az volt, hogy "zökkenőmentes átmenetet" teremtsen közte és Browne között a film során a Variety szerint, 2024. május 29-én, szerdán.

„George Millernek volt az ötlete a kezdetektől fogva. A közönség hozzászokott az új Furiosa-hoz (nevezetesen Charlize Theron a Fury Road-ban). Azt akarta, hogy az őt játszó két színész közötti átmenet zökkenőmentes legyen. Szóval, két napot töltöttem a legőrültebb dolgokkal, amit csak el tudsz képzelni. És összerakták az arcunkat” – kommentálta Anya Taylor-Joy az AI alkalmazását a Furiosa című filmben.

Noha Taylor-Joy nem magyarázta el részletesen, hogyan alkalmazza a mesterséges intelligenciát filmjében, megemlítette, hogy a Furiosa film vágási folyamatának kezdetén teljesítményének körülbelül 35%-át Alyla Browne-val kombinálták.

Amikor a film készen áll a kettő közötti teljes átmenetre, a kompozíció körülbelül 80% Taylor-Joy és 20% Browne. – Csodálatos látni – mondta Anya.

https://m.imdb.com/list/ls547752410/ 
https://m.imdb.com/list/ls547754003/ 
https://m.imdb.com/list/ls547754699/ 
https://m.imdb.com/list/ls547754993/ 
https://m.imdb.com/list/ls547759062/ 
https://skfb.ly/oVzIX 
https://skfb.ly/oVzJP 
https://skfb.ly/oVzMA 

https://plaza.rakuten.co.jp/burchang/diary/202405310001/

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdailyplushd.blog.hu/api/trackback/id/tr3718417865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása