Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

filmdailyplushd

filmdailyplushd

NASTY Dokumentumfilm a román teniszlegendáról

2024. június 06. - filmdailyplushd

A NASTY, az új dokumentumfilm, amely az egykori világelső életét és karrierjét mutatja be. 1 teniszező, Ilie Năstase április 16-án kerül a mozikba országszerte. Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu és Tudor D Popescu rendezésében készült film a román teniszlegenda történetét meséli el, csúcspontjait és mélypontjait, az őt körülvevő vitákat, és milyen hatással volt a tenisz világára.
„A sport rosszfiúja”, „pompás”, „bájos”, „temperamentumos” és „arrogáns” – ez csak néhány a nemzetközi sajtó által az évek során Ilie Năstase jellemzésére használt szavak közül.

Az archív felvételek és a világ leghíresebb sportolóival, például Rafael Nadallal, Björn Borggal, Jimmy Connorsszal, Nadia Comănecivel vagy Boris Beckerrel készült interjúk ötvözésével a NASTY egy egyedi karakter történetét meséli el. Phil Knight, a Nike társalapítója egy exkluzív interjúban is beszél Năstase kapcsolatáról, aki 1972-ben az első profi sportolóként kötött képviseleti szerződést a híres márkával.

Valójában 1972-ben Ilie Năstase megnyerte első US Openjét, és bejutott a Davis-kupa és a wimbledoni döntőbe. A tehetség, a különcség és a humor ellenállhatatlan kombinációja tette Nasty-t (a becenevet a média adta neki) igazi showmanné, akit a rajongók, a kommentátorok és más sportolók csodálnak.

Tudor Giurgiu igazgató így nyilatkozott: "Ilie Năstase mesés volt a teniszpályán. Ennek a kommunista országból származó fiatalembernek néhány év alatt sikerült meghódítania a világot tehetségével és személyiségével. 5 éve dolgozunk ezen a projekten. , melynek során lenyűgöző archívumokat fedeztünk fel Năstase pályafutásáról és életéről, és alkalmunk volt beszélgetni sportszupersztárokkal, olyanokkal, akikre mélyen hatással volt rá, azt hiszem, a végén a mi erőfeszítéseink a nagy képernyőn is láthatóak lesznek – egy portré összetett karakter, mindig meglepő, nehezen meghatározható, aki nemcsak Románia, hanem a tenisz történelmét is beírta."

A film plakátja a teniszező portréját tartalmazza, amelyet Roger Huyssen művész készített az Ilie Năstase-val készített interjú illusztrálására, amely a Playboy US 1977. júniusi számában jelent meg.

https://www.are.na/block/28593819 
https://www.artstation.com/dondever-haikyu-labatalladelbasurero-subespana/profile 
https://www.scoop.it/topic/netflix-ver-hachiko-2023-online-en-espanol-y-latino-hd 
https://www.scoop.it/topic/netflix-buzz-house-the-movie-2024-online-subtitrat-in-romana-full-hd 
https://www.scoop.it/topic/filmul-4k-bad-boys-4-2024-online-subtitrat-hd-in-romana 
https://www.scoop.it/topic/filmul4k-the-watchers-2024-online-hd-subtitrat-in-romana 
https://www.scoop.it/topic/filmul4k-haikyu-the-dumpster-battle-2024-online-hd-subtitrat-in-romana 
https://www.scoop.it/topic/filmul4k-nasty-2024-online-hd-subtitrat-in-romana 
https://www.scoop.it/topic/filmul-trei-kilometri-pana-la-capatul-lumii-2024-online-hd-subtitrat-in-romana 
https://www.scoop.it/topic/filmul4k-complotul-bonelor-2024-online-hd-subtitrat-in-romana 

A film gálapremierje április 16-án lesz a bukaresti Sala Palatuluiban Ilie Năstase, a csapat és a különleges vendégek jelenlétében. Jegyek online vásárolhatók itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdailyplushd.blog.hu/api/trackback/id/tr3718423011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása